CALIFUL BARZA

 

Inapoi

 

dupa W. Hauff

regia: Daniel Stanciu

scenografia: Cristina Pepino

muzica: Gabriel Basarabescu 

distribuție: Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru.

varsta: 5+ ani | durata 60 minute

 

     Un spectacol oriental în care povestea Califului Barză te cucerește prin hazul și originalitatea lui, încă de la început. Frumoasa prințesă Coralina, de care Marele Calif este foarte îndrăgostit, este răpită de vrăjitorul Barbanaduk, transformată în cucuvea și ținută, vai, într-o colivie până când va accepta să-i fie soție uriașului vrăjitor.
     Salvarea Coralinei va veni însă în urma unor spectaculoase transformări în berze ale Califului îndrăgostit și ale slujitorului acestuia, fidelul și lingușitorul Abdulah. Berzele vor ajunge la timp în castelul vrăjitorilor și o vor salva pe prințesă, datorită miraculosului praf albastru și al unor cuvinte magice deslușite de înțeleptul Selim: mutaboribilis horibilidricudini.
     Povestea se încheie fericit, cu o nuntă frumoasă, unde toți invitații și dumneavoastră bineînțeles, vor dansa în ritmul unui autentic dans oriental. Ce-ar fi să ne imaginăm o clipă că ne putem transforma și noi în păsări, că putem zbura, că putem visa și trăi frumos? Haideți să zburăm împreună cu Califul!

 

    CALIFUL BARZA

 

 

Copyright © 2012 Teatrul de copii si tineret, Constanta. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Best IT-Serv.