după Wilhelm Hauff

Regia: Daniel Stanciu

Scenografia: Cristina Pepino

Muzica: Gabriel Bassarabescu

 

În distribuție: Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru.

Un spectacol oriental în care povestea Califului Barză te cucerește prin hazul și originalitatea lui, încă de la început. Frumoasa prințesă Coralina, de care Marele Calif este foarte îndrăgostit, este răpită de vrăjitorul Barbanaduk, transformată în cucuvea și ținută, vai, într-o colivie până când va accepta să-i fie soție uriașului vrăjitor.

Salvarea Coralinei va veni însă în urma unor spectaculoase transformări în berze ale Califului îndrăgostit și ale slujitorului acestuia, fidelul și lingușitorul Abdulah. Berzele vor ajunge la timp în castelul vrăjitorilor și o vor salva pe prințesă, datorită miraculosului praf albastru și al unor cuvinte magice deslușite de înțeleptul Selim: mutaboribilis horibilidricudini.

Povestea se încheie fericit, cu o nuntă frumoasă, unde toți invitații și dumneavoastră bineînțeles, vor dansa în ritmul unui autentic dans oriental. Ce-ar fi să ne imaginăm o clipă că ne putem transforma și noi în păsări, că putem zbura, că putem visa și trăi frumos? Haideți să zburăm împreună cu Califul!

IMPORTANT

     Conform ANEXEI NR. 6f la HCJC NR. 339 din 20.12.2022, începând cu săptămâna 09.01 - 15.01.2022, prețul la biletele din planul actual al sălii s-a modificat astfel:

     - Preț bilet copii/adulți/însoțitor: 15 lei
     - Preț bilet grupuri organizate grădinițe și școli-ciclul primar (transport asigurat): 15 lei
     - Preț bilet tineret (14+): 15 lei

BILETELE  ACHIZIȚIONATE  PENTRU  WEEKEND  POT  FI  RETURNATE  PÂNĂ  CEL  TÂRZIU  ÎN  ZIUA  DE  VINERI  INCLUSIV!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Căutare