adaptare după Joseph Jacobs

Regia și scenariul: Geo Balint

Scenografia: Gina Tărășescu-Jianu

Muzica: Ciprian Manta

 

 

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan

Regizorul Gheorghe Balint, a creionat, cu multă măiestrie, într-o variantă modernă povestea lui Jack, băiețelului sărman, dar cu „suflet frumos și bun”, cel care are curajul să creadă și să întoarcă situații de viață, aparent descurajatoare, în avantajul său. Alături de Jack, spectatorii vor face cunoștință cu Mama lui Jack, Văcuța Lola, Negustorul, Căpcăunul, Căpcăuneasa și Găina fermecată.

În spectacolul dedicat etapei de vârstă 3+, copiii îi vor putea revedea pe actorii Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan..

“GÂNDURI…RESPECTiții…Cred că viața noastră, prin grija lui Dumnezeu, este un amestec perfect de bine și rău, de minciună și adevăr…Mecanica vieții…Trăim într-o mare zghihuială (alergatură!) fără de rost… Rutina… Am uitat să privim cerul și pământul…Uităm de rădăcinile noastre și de copilăria din noi…Am putea să ne trezim în fiecare dimineață cu sufletul și mintea deschise… Să fim în stare de o privire proaspătă asupra lumii…

In TEATRU, uneori joaca, aparent fără sens, se poate transforma într-un lucru bun. Venim (încă) la teatru pentru MAGIA poveștilor, pentru lecția de morală... Jack, un baiețel care nu prea ascultă de mama lui și este tot timpul pus pe năzdrăvănii, primește într-o zi niște boabe de fasole ... fermecată. Ce poți face cu niște boabe de fasole fermecată? Peste noapte din ele va crește vrejul de fasole care-l duce pe Jack undeva mai sus decât norii, în țara Căpcăunilor! Va reuși Jack, prin istețime și curaj, să-l învingă pe Căpcăun?

Dacă mai credem în POVESTEA FĂRĂ SFÂRȘIT, totul este posibil !”

IMPORTANT

     Conform ANEXEI NR. 6f la HCJC NR. 339 din 20.12.2022, începând cu săptămâna 09.01 - 15.01.2022, prețul la biletele din planul actual al sălii s-a modificat astfel:

     - Preț bilet copii/adulți/însoțitor: 15 lei
     - Preț bilet grupuri organizate grădinițe și școli-ciclul primar (transport asigurat): 15 lei
     - Preț bilet tineret (14+): 15 lei

BILETELE  ACHIZIȚIONATE  PENTRU  WEEKEND  POT  FI  RETURNATE  PÂNĂ  CEL  TÂRZIU  ÎN  ZIUA  DE  VINERI  INCLUSIV!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Căutare