Urmare a răspunsului cu nr. IMA 13995 R  din  20.07.2020 din  partea  DSPJ  Constanța (răspunsul  la  adresa  noastră, înregistrată cu nr. 13995 / 16.07.2020 trimisă  spre  avizare la DSPJ Constanța) și conform H.G. 476 / 16 iunie 2020 privind prelungirea stării  de alertă pe teritoriul României și măsurile  care  se  aplică  pe  durata  acesteia  pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei  COVID-19 cât și  Ordinului comun al M.S. și Ministerul Culturii nr. 2879  /967 / 29 mai 2020 cap V, vom permite  accesul  publicului  numai în condițiile purtării de mască (medicală/ nonmedicală), valabil pentru copii și adulți, indiferent de vârstă, pe toată durata evenimentului; pentru o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Spargatorul de nuci

Regia si scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: M.C. Ranin

Ilustratia muzicala:  Viorel Andrinoiu.

Din distributie fac parte Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciuna, Lica Gherghilescu si Tiberiu Rosu.

 

In lumea povestilor totul este posibil si fermecator, chiar si visele cele mai nsstrusnice, iar „Spargatorul de nuci”  este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, in care muzica si jocul de lumini creeaza o atmosfera de basm. 

Experienta personajelor principale este împartasita in mod direct cu micii spectatori. Ei descopera la sfarsitul piesei ca visele sunt cel frumos dar al copilariei, iar parintii sunt indrumati, de catre povestitor, sa nu spulbere magia imaginatiei si a jocului copiilor.

Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 şi 10 ani.

Durata 51 minute.

 

 Spargatorul de nuci

Spargatorul de nuci 

 

 

Copyright © 2012 Teatrul de copii si tineret, Constanta. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Best IT-Serv.